Min specialitet 

Vill du skriva om ditt liv, fånga en släkthistoria, sätta ditt företags historia på pränt eller vill du kanske få hjälp med att bearbeta och skriva om ett manus som du redan har påbörjat? Jag blir gärna din samarbetspartner i detta arbete! Som författare, spökskrivare och journalist har jag erfarenhet av att skriva både långa och korta texter och att anpassa dem till rätt målgrupp.
 
Jag är van vid att arbeta förutsättningslöst och hitta nya metoder för att få i gång kreativiteten och att arbeta fram ett manus som fångar, underhåller och gör att läsaren vill vidare i texten.
 
Mina specialområden är biografier, livsberättelser, företagsberättelser samt barn- och ungdomsvård och socialt arbete, men jag har en stor bredd i mitt skrivande och har erfarenhet av de flesta typer av texter.

Min bakgrund

Jag är utbildad journalist och har gått ett flertal vidareutbildningar inom reportageskrivande bland annat. Under mina 25 år i branschen har jobbat både som fast anställd allmänreporter, frilansare för mängder av olika tidningar och med ett flertal branschspecifika tidningar. Dessutom har jag skrivit fyra böcker under eget namn och ytterligare ett antal på uppdrag av privatpersoner och företag.

Catrine Tollström

Genre: 

Biografier, sakprosa, företagsberättelser, sagor, utflyktsguider, intervjuböcker

Uppdrag:  

spökskrivare, medförfattare, författare

Följ med på en resa fylld av möten med människorna som som skapat platserna där vi andra får hämta ny energi.

Vi träffar entreprenörer, odlare, restauratörer, bagare och konsthantverkare som aldrig slutar jobba för att erbjuda det perfekta utflyktsmålet. 

Möt människorna bakom varnvårdsstatistiken i en gripande skildring som bygger på intervjuer med en handfull vuxna som tillbringat sin barndom på institution eller i familjehem.