Agneta Loxander

diplomerad lektör

 

Min specialitet som lektör

Med känsla för ord och intrig hjälper jag dig att se svagheter och styrkor i ditt manus.

Gemensamt tar vi oss igenom de snårigheter som kan uppstå när en god idé vill finna sin form på papper. Alla författare lägger upp skrivprocessen på olika sätt och det tar jag hänsyn till. Innan jag läser ditt manus pratar vi igenom förutsättningarna för just din text och vilka delar du vill att jag ska titta extra på under arbetet.

Som lektör är jag ärlig och rak och ger dig konstruktiv hjälp att komma vidare med ditt manus. Mina utlåtanden är genomtänkta och analyserande och jag tar fram det positiva i texten, likväl som jag hjälper dig att se vad som kan fördjupas för att nå fram till det slutresultat du önskar och den publiceringsform du strävar efter.

Bokbranschen är föränderlig och nya möjligheter ges med ljudböcker, eböcker, hybridförlag, egenutgivning och traditionell utgivning. Jag backar upp dig vilket som än är just ditt val!

Genre: 

Romance, Skönlitterature, Deckare, Fantasy, Spökhistorier, Ung vuxen… och allt däremellan 🙂

Uppdrag:  

lektörsläsning

Catrine Tollström

 

Min bakgrund

Ett brokigt arbetsliv har gett mig en bred grund att stå på och en vid förståelse för olika ämnen och sätt att arbeta. Och ständigt har boken och läsningen varit min följeslagare,

Jag är utbildad logistiker och har arbetat med det under en längre tid. Nu tar jag det efterlängtade steget för att helt få ägna mig åt det som är mitt stora intresse och passion: Litteratur.