Min specialitet 

Professionell vägledning och stöd för att ta ditt skrivande till nästa nivå! Mitt namn är Angela, och jag är här för att hjälpa dig bli en ännu bättre författare och förverkliga ditt mål med en egen bok.

Jag specialiserar mig på lektörsarbete och manusutveckling över ett brett spektrum av genrer, från romaner till facklitteratur. Jag ger dig en noggrann och pedagogisk genomgång av din text. Fokus ligger på struktur, dramaturgi och gestaltning, och jag lyfter fram det som fungerar bra och ger konkreta förslag på förbättringar. I handlingsplanen återfinner du förslag på punkter där du kan arbeta vidare med ditt manus.

Jag använder enneagramm för att hjälpa dig med karaktärsutveckling. Jag brinner för den litterära kvaliteten, din egen röst och språket i din text. Min målsättning är att vara din professionella partner och ge ärlig och konstruktiv kritik som lyfter ditt manus. Tillsammans kan vi skapa något av högsta kvalitet och ta din historia till nya nivåer.

Om du känner dig fast eller har blivit refuserad tidigare, oroa dig inte. Jag hjälper dig vässa din berättelse och öka dina chanser att bli utgiven.

Jag finns även här för dig som fastnat efter ett, två eller tre kapitel och känner dig vilsen. När du inte kommer loss ur startblocken ut på banan. Med manuscoaching får du stöd i ditt vidare författande.

Så om ditt mål är att ge ut en bok, tveka inte att kontakta mig, Angela. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med dig och stödja dig på din författarresa. Låt mig hjälpa din historia att glänsa.

Catrine Tollström

Min bakgrund

Diplomerad manusutvecklande lektör erbjuder lektörstjänster och manuscoaching i bolaget Manuscoach. Med en grund inom idrotten återfinns en peppande tränare som ser hur just du kan växa och bli bättre.

I min bakgrund finner ni en bokälskare, rent av bokslukare, har älskat att läsa från dag ett. Genom att läsa många böcker i olika genre skapas erfarenhet om hur en bok byggs upp med dramaturgi. Lägg till gestaltning och bra dialoger så är författaren på god väg till ett bra manus. Har genomgått ett antal skrivkurser och genomför skrivkurser för blivande författare.

Genre: 

Skönlitteratur som roman, feelgood, spänning och deckare. Noveller. Facklitteratur.

Uppdrag:  

Lektörsuppdrag, manusutveckling, manuscoaching.