Angelica Ahlbeck

diplomerad lektör

 

Min specialitet som lektör

Som din manusutvecklande lektör, energicoach och guide inom läkande skrivande så tror jag på DIG. Jag tror på att lyssna in, lyfta fram och stärka det unika hos dig och din berättelse.

Bär du på ett frö till en berättelse eller har du en berättelse som behöver komma ut och släppas fri? Känns det svårt och krångligt att komma vidare? Eller har du jobbat så mycket med ditt manus att du inte kommer längre på egen hand?

Då finns jag här för dig. Tätt tillsammans jobbar vi med att, på ett professionellt sätt, lyfta och utveckla ditt manus genom djupgående analys, genomgång av bokens olika byggstenar och coaching. Jag hjälper dig framåt genom att ställa frågor som får din berättelse att bli den som berör och gör skillnad både för dig som författare och för dina läsare.

När allt det som stängts in och gömts undan får komma fram i ljuset, att trycket får lätta, att inspirationen får flöda och möjligheter visa sig händer det oväntade. Oavsett vad vi varit med om eller upplevt så kan vi hitta guldet i vår livsberättelse som i sin tur kan vara en avgörande hjälp och tröst för andra.

Med vägledning i det hantverk som skrivandet är så kan du låta pennan flyta ocensurerat över pappret (eller fingrarna över tangenterna). Avslappnat och mjukt skriver du fram dig själv och din historia, utan krav och press. När du arbetar tillsammans med mig får du också tillgång till verktyg inom energimedicinen för att släppa på blockeringar och prestationsångest.

Det som gör mig lycklig är när jag får jobba med författare som i processen släpper fram en text som ligger riktigt nära och starka livsberättelser får liv i ord. Berättelser som berör och gör skillnad i både författarens och andras liv.

Jag älskar det jag gör och jag älskar att dela det med mina klienter, tillsammans skapar vi något magiskt som öppnar upp för nya möjligheter. Varmt välkommen med ditt manus.

Genre: 

Självbiografier, Biografier, Memoarer, Facklitteratur, Romaner, Feelgood, Skönlitteratur, Romance , Spänning

Uppdrag:  

Manusutveckling, Manusläsning, Skrivcoaching, Läkande skrivande, Redaktörsläsning

Catrine Tollström

 

Min bakgrund

För mig är bokstäver, text och böcker en passion. Ända sedan jag var liten så har jag skrivit och läst allt jag kommer över, olika genres och olika stilar. Fortfarande idag så pryds vårt hem av högar med böcker, vackra skrivböcker och pennor.

Jag är en entreprenörssjäl och har alltid gått min egen väg. Tillsammans med min sambo drev jag under många år ett lantbruk där vi hade både djur och ett hundpensionat parallellt med min coachingverksamhet.

De senaste tio åren har jag mer och mer fokuserat på coaching, energi och olika utbildningar inom skrivande. Jag är även medförfattare till en publicerad bok på Ordberoende förlag. Idag är jag diplomerad Manusutvecklande lektör och driver verksamheten ”Skriv dig fri” som erbjuder tjänster för dig som älskar att skriva i alla former.

Jag har program i läkande skrivande och kan hjälpa dig som vill göra en bok av din livsberättelse, men också dig som behöver hjälp och stöd genom skrivprocessen fram till ett färdigt manus.