Anna Windelarv

Min specialitet 

Min pedagogiska synvinkel är en tillgång, inte bara för att identifiera svagheter i ditt manus utan också för att ge dig verktyg och vägledning för att förbättra och utveckla din text. Jag är extra mån om att ge dig ett tydligt och konstruktivt utlåtande med en konkret handlingsplan som ska vara lätt för dig att arbeta efter.

Jag tittar bland annat på manusets dramaturgi och struktur, miljö- och karaktärsskildring, gestaltning, framåtrörelse och språk. Jag har också ett extra öga öppet för att hitta eventuella logiska luckor.

Jag är övertygad om att en stark berättelse kan vara både underhållande, lärorik och inspirerande och jag vill gärna hjälpa dig att få fram din berättelses styrka.

Genre: 

Jag läser det mesta inom skönlitteratur (även för barn och ungdom), såsom historiska romaner, relationsromaner, feelgood, deckare, fantasy, självbiografier …

Uppdrag:  

Lektörsläsning, manusutveckling, korrekturläsning och språkgranskning.

Kontakt

www.windlandeord.se

anna@windlandeord.se

Facebook

Instagram

 

 

 

Catrine Tollström

Min bakgrund

Jag är licensierad svensklärare med många års erfarenhet av att coacha, handleda och peppa elever i olika skrivprojekt. Jag har flera olika skrivkurser i bagaget och är diplomerad manusutvecklande lektör genom Ann Ljungbergs utbildning.

Läsande och skrivande har varit min passion sedan barnsben och det har blivit en del dagboksskrivande genom åren men framför allt berättelser i alla former som har fyllt både skrivböcker och mappar i datorn. Drömmen om att skriva en egen bok är högst levande och ett aktivt, pågående projekt.