Elisabeth Källar

Om mig

Jag är utbildad inom musik och skrivande. Har arbetat som programledare/producent på Utbildningsradion och Sveriges radio och undervisar i svenska. Jag har även stödjande samtal med inriktning KBT.

Eftersom jag har lång erfarenhet av att stödja människor i grupp och individuellt har du också möjlighet att hos mig få stödjande samtal som vi kombinerar med en speciell skrivmetod, traumaskrivande eller Wright You Self.  

Hos mig får du hjälp med dokumentärlitteratur, fackböcker inom konst/musik, poesi och barnböcker. Oavsett vilken nivå du skriver på gör jag mitt bästa för att ge dig verktygen för att ditt manus ska nå sin fulla potential.

Min styrka är att jag är lyhörd för dig och vad du vill berätta och är också tydlig med att beskriva hur jag tycker ditt manus kan växa. När jag känner att någonting skaver i din text, pekar jag på vad just det beror på och ger förslag på lösningar.

Välkommen att höra av dig om du vill utveckla en bokidé.

Kontakt

 

 

Genre:

sakprosa, dokumentär, fakta, poesi, barnböcker, reportage, lättläst

Uppdrag:

Synopsisananlys, Skrivcoachning, Manusläsning svenska, Språkgranskning, Redigering, Redaktörsläsning, Manusutveckling och Write your self-metoden.