Min specialitet 

Mitt öppna och fantasirika sinne är en av mina största styrkor som manusutvecklande lektör. Du får utmanande frågor som hjälper dig som författare att utveckla manuset.

Min roll är att kunna se helheten och framförallt ge konstruktiv feedback och lyfta allt det positiva som finns i manuset. Hos mig är du och ditt manus trygga.

Min bakgrund

Legitimerad biomedicinsk analytiker med förmåga att anpassa den analytiska förmågan på fler områden. Jobbar på Stamcellslab på Sahlgrenska Universitetssjukhuset och är van att hantera mitt jobb på yttersta allvar. Oavsett om det är stamceller eller ett manus jag har i händerna så får de båda min bästa behandling.

Poledance och träning är en stor del av mitt liv och ytterligare ett område där jag applicerar min analytiska förmåga vare sig det är att döma en tävling eller instruera en elev med sin individuella utveckling. Ett hinder är inget problem för mig då jag kan ge dig flera potentiella lösningar.

Böcker och skrivande har alltid varit ett stort intresse sedan barnsben och att få möjligheten att applicera mina analytiska tankar på ett manus och sedan ge feedback till författare är oerhört inspirerande.

Under 2022 fann jag Ann Ljungbergs manusutvecklande lektörsutbildning och tog examen under Bokmässan 2023.

Catrine Tollström

Genre: 

Skräck, romance, erotik, feelgood, fantasy, humor, unga vuxna, barnböcker, biografier och noveller.

Uppdrag:  

Manusutveckling, lektörsläsning, kreativa samtal