Lina Ingemarsdotter

diplomerad lektör

 

Min specialitet som lektör

Jag lektörsläser de flesta genrer bland annat utvecklingsromaner, young-adult, spänning, feelgood, facklitteratur och lättläst litteratur.

Jag är extra intresserad av böckers karaktärer, deras drivkrafter och utvecklingsbågar. Vill du ha hjälp med att få till djupare karaktärer är jag rätt lektör för dig. Jag utgår mycket från personlighetsmodellen Enneagrammet och ger dig fördjupade råd om ditt manus behöver det.

Vill du skriva lättläst hjälper jag dig gärna med det. Jag är utbildad och erfaren SFI-lärare och vet vad som behövs och hur du ska skriva för att lyckas med den typen av berättelse.

Jag vill att din text ska bli så bra som möjligt. Jag månar om att vara rak i mitt utlåtande och visa på de saker som kan bli bättre men balanserar kritiken genom att också ge dig vägledande råd och pepp. Du ska känna lust och inspiration att fortsätta arbeta med manuset. Därför ingår det alltid en timmas kostnadsfri manushandledning när du beställer ett lektörsutlåtande från mig.

Catrine Tollström

 

Min bakgrund

Jag har skrivit och utbildat mig i skrivande i många decennier. Jag har gått utbildningar i många olika format, allt från brevkurser utan feedback, till folkhögskolekurser och högskolekurser.

Med en bakgrund som lärare är det viktigt för mig att få människor att växa och utvecklas. Det är något mina kunder har nytta och glädje av.

Kontakt

 

www.inundereken.se
info@inundereken.se
Facebook
Instagram
Telefon: 0734 – 25 55 59