Lina Ingemarsdotter

diplomerad lektör

 

Om mig

Jag är licensierad lärare sedan 2009. Mitt företag med författartjänster heter Inunder eken och där kan du som skriver hitta skrivkurser, manushandledning och lektörsläsningar.

Vid sidan av företaget är jag SFI-lärare och har specialiserat mig på att jobba med analfabeter eller vuxna med mycket kort skolbakgrund. Det är en utmaning att hitta bra litteratur i lättläst form till mina elever så skriver du sådant läser jag det gärna.

Vill du ha hjälp med karaktärsutveckling hjälper jag dig gärna.  Jag använder mig av enneagrammet för att skapa djupa och komplexa karaktärer. Du kan få hjälp med karaktärer på olika sätt: Genom att gå en kurs om att skapa karaktärer med hjälp av enneagrammet, genom manushandledning i din skrivprocess eller vid lektörsläsning av ditt manus. Hör gärna av dig till mig om du har frågor kring karaktärer så hittar vi en lämplig lösning för dig!

Du är alltid välkommen att kontakta mig via mejl eller telefon för en gratis rådgivning innan du bestämmer dig för nästa steg.

Genre: Sakprosa Facklitteratur, Fakta, Skönlitteratur, Romaner, Feelgood, Spänning, Ung vuxen

Uppdrag:  Manusutveckling, Manusläsning svenska, Spökskrivare, Skrivcoachning

Catrine Tollström

 

Min bakgrund

Jag har skrivit och utbildat mig i skrivande i många decennier. Jag har gått utbildningar i många olika format, allt från brevkurser utan feedback, till folkhögskolekurser och högskolekurser.

Med en bakgrund som lärare är det viktigt för mig att få människor att växa och utvecklas. Det är något mina kunder har nytta och glädje av.

Kontakt

 

www.inundereken.se
info@inundereken.se
Facebook
Instagram
Telefon: 0734 – 25 55 59

Lär dig skapa spännande fiktiva karaktärer!