Kursinnehåll

Drömmer du om att skriva den där boken du funderat på så många år men du känner att du saknar verktygen att komma igång? I Litterära konsulters skrivkurs lär du dig metoder att skriva en roman och får praktiska verktyg för att ro i hamn ditt skrivprojekt.

Under kursens åtta lektioner går vi metodiskt igenom varje aspekt av skrivandet. Du får grunderna i att skapa karaktärer och bygga en intrig. Du lär dig om olika perspektiv och berättarröster, gestaltning, hur man skriver bra dialog och lär dig grovredigera. Mellan varje avsnitt som du avverkar i din egen takt får du respons på 1000 ord/avsnitt av en lektör specialiserad på just din genre.

Kursinnehåll

  • 8 lektioner som fokuserar på att metodiskt lära dig romanbyggandets konst
  • Total respons på 8000 ord
  • Lektör som matchar dig
  • Börja när du vill och ta kursen i din takt

 

Jag har fått bra verktyg för att jobba vidare på mitt skrivande och också fått upp ögonen för vilket hantverk detta är och hur mycket som ligger bakom uppbyggnaden av en text.

Framför allt har det varit värdefullt att få andra ögon på texten och se vad som funkar och vad som behöver skruvas på. Det har gett både bekräftelse och vägledning som jag behövde. Jag har fått goda råd och uppmuntran och nu känner jag mig väldigt taggad att satsa på skrivandet! 

Emily J

Litterära konsulters skrivkurs är perfekt för den som fastnat lite i sitt skrivande. Min lektör var Gith Thedvall och hennes kommentarer kändes alltid relevanta och inspirerande. De har gett mig precis det avstånd till mitt skrivande jag behövde. Jag rekommenderar kursen till alla som vill se sitt skrivande med lite fräsch blick igen.
Deltagare Hösten 2023

 Kursinfo och priser

Datum: hela året runt!

Plats: online

Pris: 3499 kronor inkl moms

Kursledare: Du får en lektör specialiserad på din genre

Anmäl dig på: info@litterarakonsulter.se